Ce date colectăm despre dumneavoastră?
  • Date furnizate prin interacțiuni directe.
  • Înregistrarea și alte informații despre cont.
Când interacționați cu www.ramoss.ro, colectăm automat următoarele informații despre dvs.:
  • Informații dispozitiv (versiunea sistemului de operare, identificatorii unici)
  • Informații despre loc
  • Date despre Client și Autentificare (detaliile tehnice, inclusiv adresa Protocol Internet (IP) a dispozitivului, fusul orar și sistemul de operare, informațiile de autentificare: date de înregistrare, data ultimei modificări a parolei, data ultimei autentificări reușite), tipul și versiunea browserului dvs.)
  • Informații despre activitatea dvs. pe aplicațiile noastre, care includ paginile de internet din care ați accesat aplicația noastră, data și ora fiecărei vizite, bannerele publicitare sau conținutul pe care ați făcut clic, interacțiunea dvs. cu aceste tipuri de publicitate, durata vizitei dvs. și ordinea în care vizitați conținutul aplicațiilor noastre.

Folosim datele cu caracter personal, precum, nume si prenume, numere de telefon, adrese de email, numai pentru a contacta clienții noștri care au solicitat cereri de ofertă sau informații prin intermediul formularului de contact. Datele personale pe care ni le veţi transmite vor fi păstrate numai atât cât este necesar pentru îndeplinirea scopului în care au fost colectate, sau în conformitate cu prevederile legale. Nu transmitem datele utilizatorilor nostri unor terțe părți în scopuri de marketing.

Politica de confidențialitate