despre-noi

De ce să lucrezi cu noi

Pentru cei 25 de ani de experiență
la nivel înalt

Înființată în 1994, Ramoss este o companie românească finanțată din capital integral românesc. Cu o experiență de 25 de ani în comerțul cu produse metalurgice și de 15 ani în producerea de componente, ansamble și subansamble, societatea noastră reprezintă un nume important pe piața națională și internațională.

Pentru comerțul cu produse metalurgice, dispunem de un depozit de 16.000  m², compus din hale și o platformă descoperită, care are toată logistica specifică acestei activități. Pentru producția de piese și ansamble, dispunem de hale, întinse pe o suprafață de 10.000 m², în care se realizează activitățile de prelucrare, de mecanică, montaj, de control și de livrare. Modul de organizare și toate aceste facilități ne-au permis să realizăm o cifră de afaceri de 18 milioane de euro și să avem în prezent 250 angajați.

Producție piese și ansamble

Comerț cu produse metalurgice

POVESTEA NOASTRĂ

Cum am început

1994
1994

Este înființată compania

Povestea noastră începe în anul 1994, cu doi angajați, un sediu, un capital de 1 mil vechi și un proiect îndrăzneț.

1996
1996

Firma devine distribuitor autorizat al S.C. SIDEX S.A. Galati

O dată importantă în istoria companiei noastre este anul 1996, când S.C. RAMOSS COM S.R.L. a devenit distribuitor autorizat pe piața internă și pentru export al S.C. SIDEX S.A. Galati, calitate menținută și după privatizarea combinatului, dar extinsă la toate unitățile din România al grupului ARCELOR MITTAL.

1997
1997

Ramoss ajunge în topul firmelor din Brașov

Ne mândrim cu faptul că, din anul 1997, firma a fost premiată anual de către Camera de Comerț și Industrie a județului Brașov, iar timp de 7 ani s-a clasat pe locul I în Topul firmelor mici la secțiunea exportatori și comerț cu ridicată.

2006
2006

Platforma Ramoss

Pentru compania noastră, anul 2006 reprezintă primul pas în planul dezvoltării activității productive prin asigurarea spațiului necesar. S.C Ramoss SRL a realizat în acest an o investiție majoră prin achizitionarea integrală a activelor fostei intreprinderi S.C. METALOPLAST S.A. Brasov, investiție în valoare de 6.2mil €.

2007
2007

Modernizare

În 2007, firma noastră număra 30 de angajați. Societatea noastră a fost dotată cu utilaje second hand din Elveția, pe care le-am modernizat. Ulterior, compania noastră s-a dezvoltat prin: înființarea atelierului Metalcenter pentru debitare tablă (oxigax, plasma) – o investiție de 260mii €- unde asigurăm semifabricate din tablă pentru necesarul propriu și pentru terți.

2007
2007

Evoluție

Am înființat secția de Producție, investiție 2 mil€, cu centre de producție cu CNC moderne și performante, unde producem piese metalice, componente, ansamble și subansamble în regim de unicat și serie mică.

2009
2009

Realizare instalații de ansamble și subansamble

Datorită încrederii pe care clienții noștri au câștigat-o în produsele noastre, din 2009, am început să realizăm instalații de ansamble și subansamble pentru industria farma și packaging.

2012 - 2017
2012 - 2017

Inovație

Societatea continuă programul de investiții în echipamente CNC (3, 4 si 5 axe), investiții care ne permit ridicarea nivelului tehnologic și implicit atragerea de clienți, cât și mărirea capacității de producție.

2019
2019

În prezent

Peste 95% din producția noastră este destinată exportului, preponderent clienților din Germania. Printre clienții noștri se numără Pester (Germania), Bosch (Olanda, Germania, Elveția), Uhlmann (Germania), SHV, Grupul ATS Canada. Compania dispune de angajați cu înaltă calificare și cu o bogată experiență. Echipa noastră numără, în prezent, 250 de angajați, dintre care 140 se află în producție.

Ce ne definește

Misiunea noastră

Societatea noastră este într-o continuă evoluție. În fiecare an am dezvoltat capacitățile de producție și am adus tehnologie nouă, fapt care a generat  produse de calitate mai bună, piese mai precise și mai complexe. Suntem convinși de importanța investițiilor pentru a putea face performanță.

Suntem interesați de noile trenduri în domeniul tehnologiei și de perfecționarea continuă. Suntem atenți la nevoile clienților noștri și urmărim ca toate cerințele acestora să fie pe deplin îndeplinite. Scopul nostru este să fim un reper pe piață, să oferim produse și servicii de calitate și să oferim prețuri bune clienților noștri.

 

Despre noi