Despre noi

Fondata in 1994, Ramoss este o societate cu capital privat, structurata pe trei categorii de activitate:

1. Comert cu produse metalurgice in calitate de distribuitor autorizat al MITTAL STEEL
2. Productie componente, ansamble mecanice la comanda in regim de unicat si serie mica.
3. Management parc industrial si inchiriere hale de productie si spatii de depozitare.

ISTORICUL FIRMEI

Firma Ramoss s-a infiintat in 1994 plecand de la un capital social de 1mil lei vechi si cu 2 angajati, ajungand in anul 2008 la o cifra de afaceri de 17 mil €, o valoare a patrimoniului de 14.1mil € functionand cu 138 angajati.

Din 1996, pe baza contractuala, S.C. RAMOSS COM S.R.L. a dobandit calitatea de distribuitor autorizat al S.C. SIDEX S.A. Galati, calitate mentinuta si dupa privatizarea combinatului, dar extinsa la toate unitatile din Romania al grupului ARCELOR MITTAL.

Din anul 1997, firma a fost premiata anual de catre Camera de Comert si Industrie a jud. Brasov iar timp de 7 ani s-a clasat pe locul I in Topul firmelor mici la sectiunea exportatori si comert cu ridicata.

Din 1998 am devenit exportatori de produse industriale cu un volum de export de table de otel pentru perioada 1998-2001 de peste 10mil$.

Din 1999 a fost dezvoltata activitatea de export piese metalice prelucrate pe baza suportului asigurat de disponibilitatea materiei prime avand in prezent un portofoliu de 17 client externi permanenti.

In anul 2006, S.C. RAMOSS COM S.R.L. a realizat o investitie majora prin achizitionarea integrala a activelor fostei intreprinderi S.C. METALOPLAST S.A. Brasov, valoare investitie 4.2mil €.

Acesta a fost primul pas in planul dezvoltarii activitatii productive prin asigurarea spatiului necesar.
Conform planului nostru de dezvoltare a activitatii productive am realizat:

2007

- Infiintarea atelierului Metalcenter pentru debitare tabla (oxigax, plasma) - investitie 260mii€ unde asiguram semifabricate din tabla pentru necesarul propriu si pentru terti.
- Infiintarea a sectiei de Productie, investitie 2 mil€, cu centre de productie cu CNC moderne si performante, unde producem piese metalice, componente, ansamble si subansamble in regim de unicat si serie mica dupa documentatia tehnica a clientului pentru piata interna si externa.

2008

- S.C. RAMOSS COM S.R.L. a implementat sistemul de management al calitatii ISO9001:2000

2009

- Din luna martie, am implementat sistemul integrat de gestiune la nivelul intregii societati cu un program informatic SAP.
- Pentru perioada 2009 - 2010, urmarim realizarea unui proiect investitional de cca. 2.5 mil € pentru achizitionarea de masini cu CNC de prelucrat de ultima generatie.